U prodaji novi kontingent karata za koncerte u okviru KotorArt Don Brankovih dana muzike

Time to read
1 minute
Read so far

Srijeda, 12. lipnja 2019. - 8:44
Autor: 

Prvi set karata za najavljene koncerte u okviru KotorArt Don Brankovih dana muzike je rasprodat, a novi kontingent ulaznica za sve programe je pušten u prodaju.

U pitanju su koncerti u okviru Coca-Cola Stage-a, na kojima će nastupati Sergej Ćetković s Orkestrom mladih talenata, Masimo Savić,  kao i koncert sjećanja na Olivera Dragojevića (povodom obljetnice smrti) na kojem će nastupiti Goran Karan sa zborom Sveučilišta u Splitu „Silvije Bombardelli“. Pored ova tri koncerta popularnijeg zvuka, moguće je kupiti i ulaznice za koncerte vrhunskih svjetskih izvođača iz domena umjetničke glazbe poput violončeliste Nareka Hahnazarjana, pijanistice Juđe Vang i klarinetiste Andreasa Otenzamera, violiniste Romana Simovića i njegovih sjajnih kolega, mladog kompozitora i saksofoniste i pijaniste Safira Adižesa kome će narator na koncertu biti otac- svjetski marketinški mag Isak Adižes, kao i za svečano otvaranje KotorArt Don Brankovih dana muzike, kada će publika imati priliku premijerno slušati nova suvremena djela klasične glazbe te premijerno vidjeti dokumentarni film,  koji su inspirirani važnim lokalnim temama. Detalji o programima i prodaji ulaznica mogu se naći na www.kotorart.me

„Prošlogodišnji početak saradnje sa prodajnom mrežom Gigs Tix, kroz prodaju ulaznica preko interneta i fizički širom Crne Gore na Tobacco S Press kioscima, omogućio je lak i brz pristup ulaznicama za naše programe publici iz čitave Crne Gore i regiona. Ove godine, za najavljene programe smo pustili novi set karata i pozivamo sve zainteresovane da ih zbog kapacitiranosti prostora što prije sebi obezbjede. Proteklih godina, veliki dio naših programa smo održavali na kotorskoj Ljetnjoj sceni ali smo zbog velikog interesovanja, nekoliko koncerata morali preseliti na kotorski Stadion malih sportova na Benovu. Naš festival, koji se održava od 13. jula do 13. avgusta na brojnim lokacijama u Kotoru, kao i širom Boke Kotorske s ponosom broji preko dvije stotine programa, a za najveći dio, ulaz je besplatan“ – istakli su iz PR službe Festivala.