Vrijedna donacija kompanije Luštica Development Domu zdravlja Tivat

Time to read
1 minute
Read so far

Petak, 17. ožujka 2023. - 11:58
Autor: 

Kompanija Luštica Development još jednom je pokazala društvenu odgovornost  opredjeljujući značajna sredstva za kompletnu rekonstrukciju prostorija dječjeg dispanzera u Domu zdravlja Tivat, za koju su   pripremni radovi  počeli proteklih dana.

„Organizaciona cjelina pedijatrije biće u cijelosti renovirana, uz građevinske radove, preuređenje enterijera i zamjenu mobilijara, a predviđeno je da radovi budu završeni za dva mjeseca. Zahvaljujući se kompaniji Luštica na nesebičnoj pomoći, direktorica Doma zdravlja Tivat dr. Danica Stevović je istakla da će u poslije dužeg vremena biti renoviran ovaj segment zdravstvene ustanove“ – stoji u priopćenju.

„Kompanija Luštica Bay je za ovu svrhu izdvojila značajna sredstva i omogućila Domu zdravlja da unaprijedi infrastrukturu dječjeg dispanzera, kao i uslove rada i kvalitet servisa našim najmlađim sugrađanima. Kao i mnogo puta do sada, Luštica Bay je pokazala socijalnu odgovornost i spremnost da kroz ovakve projekte pomogne lokalnoj zajednici u momentima kada je to najpotrebnije“, kazala je dr Stevović.

Luštica Development nedavno je predstavila Službu za hitne intervencije u okviru koje funkcionira  i ambulanta s tri doktora i tri medicinska tehničara,  a usluge su dostupne svim stanovnicima područja.

Menadžerica  za korporativno poslovanje i projekte u Luštici Bay Maša Radulović kazala je da je zdravlje svakog mještanina najveći kapital zajednice i da je za njihovu kompaniju, nakon formiranja Službe za hitne intervencije s medicinskim timom, veoma važan nastavak ulaganja u zdravstveni sistem u vidu rekonstrukcije pedijatrijskog odjeljenja Doma zdravlja Tivat.

„Kao jedan od najvećih investitorskih projekata u Crnoj Gori, Luštica Development aktivno učestvuje u razvoju grada i njegovih institucija i službi, i to ne samo novcem, već i inicijativnom, vremenom i znanjem naših zaposlenih koji su aktivni članovi zajednice“, istakla je Radulović.

„Za vrijeme rekonstrukcije odjeljenje pedijatrije će  biti izmješteno u prostorije Organizacione cjeline ginekologije, a da je kontakt telefon za sve informacije vezano za pedijatru  067 059 948".