Zahvala Hrvatskog kulturnog društva „Tomislav“ sudionicima koncerta

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 24. travnja 2017. - 11:56
Autor: 

Odlično posjećen Uskrsni koncert Hrvatskog kulturnog društva „Tomislav“, održan u crkvi sv. Klare  izvele su glazbene sekcije našeg društva: Dječji zbor“Leptirići“, Kotorski gardelini i Mješovita klapa „Sastanak“ s uskrsnim repertoarom i nekoliko popularnih duhovnih skladbi. Pod vodstvom Nade Baldić i korepetitora, profesora Dejana Krivokapića uveličan je najveći kršćanski blagdan Uskrs.

Ove godine,  s nama,  kao gosti nastupili su učenici Škole za osnovno i srednje muzičko obrazovanje „Vida Matjan“,  te pokazali su svoje glazbeno umijeće sviranjem na glasoviru i flauti te solo pjevnju  i zborskom pjevanju. Sudjelovali su: Darja Lalarenko, Milana Dimitrijevski, Ana Šelest, Jovana Ivanišević, Anđela Ivanović, Milica Travar i Vidak Mršić te zbor Niže muzičke škole.

Zahvaljujemo svim izvođačima i njihovim profesorima na sudjelovanju, kao i direktorici ŠOSMO „Vida Matjan“, gospođi Lauri Jovanović.

Zahvaljujemo don Antonu Belanu na ustupanju crkve sv. Klare za održavanje koncerta. Ljepota crkve dala je posebnu dimenziju duhovnom ozračju koncerta.

Zahvaljujemo našim sponzorima, volonterima i svim posjetiteljima koji su zajedno s nama podijelili radost najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa.