Zahvala i donacija kotorskom medicinskom osoblju

Time to read
1 minute
Read so far

Četvrtak, 06. siječnja 2022. - 15:55
Autor: 

Klub dobrovoljnih donora krvi OO Crveni krst Kotor, Hrvatsko nacionalno vijeće i Hrvatska građanska inicijativa, čestitali su Božić i Novu 2022. godinu kotorskim medicinskim radnicima simboličnim majicama s logom Kluba dobrovoljnih donora krvi OO Crveni krst Kotor, prigodnim čestitkama za kompletno medicinsko osoblje i inhalatorom za potrebe bolnice, kao znak iskrene zahvale za njihova zalaganja u ovim teškim vremenima zahvaćenim pandemijom korona virusom. Donaciju i čestitke su uručili Danilo Đurović u ime Kluba dobrovoljnih donora krvi OO Crveni krst Kotor, Marko Zornija i Matija Marinović u ime Hrvatske građanske inicijative i Hrvatskog nacionalnog vijeća Crne Gore.

U tekstu iskrene čestitke kotorskim medicinarima se navodi:

Sretan Božić i Nova 2022. godina

Uvaženi i dragi naši "bijeli heroji", vi koji ste svaki dan, skoro dvije godine, dijelili bol, patnju i vapaje onih koje je korona prikovala za krevet, neizmjerno vam hvala na vašoj časnoj profesiji, nesebičnom angažovanju, velikom toplom ljudskom srcu, pažnji, ljubavi i svemu onom što krasi vaša djela i vašu profesiju.

Ime vaše i odanost profesiji služi na ponos i čast, ne samo vama, vašoj porodici, zdravstvenoj ustanovi u kojoj radite, već i građanima Kotora, Crnoj Gori i svima onima koji cijene nadljudske napore bijelih heroja jednog opakog i nemilosrdnog vremena.

Neka vam nadolazeći božićni i novogodišnji praznici donesu mir, ljubav i toplinu u vašoj duši i ustrajnost na ovom putu zajedničke borbe. Neka svako učinjeno dobro djelo bude časno sjeme ozračja iz kojeg će izrasti najljepši osmjeh nade i ozdravljenja!

Klub dobrovoljnih donora krvi OO Crveni krst Kotor, Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore i Hrvatska građanska inicijativa