Otvoren ovogodišnji DUFF

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 16. listopada 2015. - 10:51
Autor: 

Sinoćnim svečanim otvorenjem počeo je službeno Dubrovnik Film Festival. Na otvaranju, nakon kojeg su uslijedile projekcije, te i koktel party, publika i mnogobrojni gosti upoznali su se s radom i konceptom festivala koji svoju osnovu ima u spajanju djece i mladih iz cijelog Mediterana.

Nakon uvodnih riječi, kojima su voditelji Sebastijan Vukosavić i Anđela Matić upoznali publiku s radom festivala, radionicama koje su i ove godine važan dio festivala, te nagradama, off programom i svem onime što čini ovaj festival tako jedinstvenim, publika, voditelji, organizatori su se družili u Luži.

Festival je službeno otvorila zamjenica gradonačelnika Tatjana Šimac Bonačić, ističući kako uvijek rado sudjeluje u programima vezanima za djecu i mlade, te poželjela svim natjecateljskim filmovima sreću u nedjelju na proglašenju pobjednika.

Danas se projekcije nastavljaju u 11, 17 i 18 i 45 sati, a od ranog jutra tu je i program 'Djeca biraju' (8-14 sati), te nastavak radionica na temu 'Dubrovnik budućnosti'.

U Lazaretima će se danas od 21 sat održati rock party, a kako je bilo, pogledajte u našoj fotogaleriji!