Svestrana Sara Renar i romantični Pavel u subotu na Orsuli

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 01. srpnja 2015. - 8:24
Autor: 

Ovu subotu, 4. srpnja, na Orsulu stižu dva zanimljiva glazbena imena – Sara Renar/bend gig, djevojka koja svojim glazbenim stilom privlači pozornost sve šire publike, te romantični, intimni Pavel koji publiku ostavlja u dobrom raspoloženju nakon snažnih stihova i dobrih vibracija.

Mlada kantautorica Sara Renar, spajajući uspješno različite glazbene stilove, poput klasičnog i modernog blues-a, ali i trip hopa, southern rocka ili pak indie-popa, uspjela se probiti i šire od klasične hrvatske alternativne scene te je odavno pobjegla iz slike 'djevojke s gitarom'. Pjevačica kojoj je glazba iznad svega, inspiraciju pronalazi u svemu što ju okružuje, pa tako nastaju hit singlovi 'Trag', 'Razmak', 'Jesen' i istoimeni album, 'Ljubav'... svojim izvedbama osvaja publiku, ali i žirije, pa je tako zapažena i na mnoštvu festivala različitih glazbenih izričaja. Sara nastupa i samostalno i s bendom, s kojim ovaj put dolazi u goste Parku Orsula.

Pavel, ekipa koja se lako zavuče pod kožu, funkcionira u dvije verzije – akustičnoj i bend, kojeg vodi Aljoša Šerić iz nekadašnjeg Ramireza. Pavel pak teži k romantičnijim izvedbama, baladama, što se najbolje i vidi u njihovom nedavnom uratku 'I mi smo došli na red', te prethodnicima 'Od prve zvijezde ravno' i 'Pavel'. Iako ih se navode kao tihe – oni u svojim uratcima imaju nevjerojatan spektar različitih instrumentalnih podviga. Stoga ne čudi da su i Pavel 'došli na red' za nastup u Parku Orsula.

Koncert počinje u 21 sat.