EXIT AVANTURA

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 03. lipnja 2014. - 11:56
Autor: 

EXIT AVANTURA predstavlja najveću europsku manifestaciju koja obuhvata Rock@EXIT Festival, EXIT Festival i Sea Dance Festival. EXIT Festival će se održati od 10. do 13. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi, a Sea Dance Festival od 15. do 17. srpnja na plaži Jaz u Budvi.

U okviru Rock@EXIT festivala, 11. lipnja nastupit će bend "Queens of the stone age" na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, na glavnoj bini EXIT-a.

Na festivalu Rock@EXIT će, pored "Queen of the stone age", nastupiti i "Partibrejkers", "Eyesburn, "Ritam nereda" i "Repetitor".

Hedlajneri Rock@EXIT festivala bit će "Queens of the stone age", koje predvodi Josh Homme, glazbenik, multiinstrumentalista, glazbeni producent i dirty rock guru. Homme je jedan od osnivača kultnog sastava "Kyuss" i član bendova "Eagles of the dead metal" i "Them crooked vultures".

Bend "Queens of the stone age" na festivalu će predstaviti svoj posljednji album "...Like Clockwork", izdat u lipnju 2013. godine. Ovo je njihov šesti po redu studijski album koji zauzima prvo mjesto na Billboard 200 listi najboljih albuma u SAD.

Bend "Eyesburn" će, pored najvećih hitova, na festivalu svirati i pjesme sa novog albuma "Reality Check", izdatog 2013. godine.