Invazija Djeda Mrazova u Kotoru

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Nedjelja, 28. prosinca 2014. - 12:45
Autor: 

Sinoć je plato ispred SC Kamelija bio prepun djece i roditelja koji su usprkos hladnoći nestrpljivo iščekivali još jedno iznenađenje u nizu koje SC Kamelija redovito priređuje žiteljima i gostima Kotora.

 

Naime, ususret novogodišnjim blagdanima, organizator je upriličio susret djece s Djeda Mrazom, ali obzirom na broj dječice koju je trebalo pozdraviti i obradovati slatkišima, ovoga puta je čak pet Djeda Mrazova sišlo s krova ovog tržnog centra.
Šesti, glavni Djeda Mraz i njegov patuljak stigli su svojom kočijom među nasmijanim mališanima.

Svi nazočni dobili su po jedan napuhani balon želja, te na poziv medijatorice večeri Dolores Fabijan, istodobno su zamislili želju i balone pustili da odlete u daleku zemlju Laponiju.

 

Nakon vanjske invazije dobrih djedova, mališane je i unutar Kamelije sačekalo iznenađenje, te su imali priliku na još jedan susret s Djeda Mrazovima.

Tijekom večernjeg programa, djecu je zabavljala mlada pjevačica iz Tivta, Nina Petković i dječji zbor Centra za kulturu Kotor „Good mood"

Organizatori nisu krili sreću i zadovoljstvo da su makar na par sati donijeli sreću svojim malenim sugrađanima, a starijima skrenuli misli sa svakodnevnih problema.

Istog dana, u popodnevnim satima, SC Kamelija i NVU „Šjore od mota“, podijelile su novogodišnje pakete socijalno ugroženim obiteljima.