Izložba Hane Mirkov u Muzeju i galeriji Tivat

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 08. srpnja 2020. - 9:17
Autor: 

Izložba slika pod nazivom  „Ispričat ću ti priču“, autorice Hane Mirkov, upriličit će se  u Muzeju i galeriji Tivat u petak, 10.7.2020. godine.

Hana je rođena u Splitu 1989. godine, dok je Srednju likovnu školu “Petar Lubarda“ završila na Cetinju 2008. godine, likovnu akademiju je također završila na Cetinju na Fakultetu likovnih umjetnosti, dalje školovanje je nastavila na  Accademia di belle arti di Bari, Bari, Italija. Trenutno živi i stvara u Tivtu.

Sudionica je brojnih kolektivnih i samostalnih izložbi, kako u zemlji tako i u inozemstvu, također sudionica je na desetine kolonija u Crnoj Gori i Srbiji. Članica je udruženja likovnih umjetnika Crne Gore od 2012. godine.

Izložbu će s početkom u 20 h otvoriti direktorica JU Muzej i galerija Tivat Jelena Bošković, dok će posjetitelji imati priliku  izložbu pogledati do 6.8.2020. godine.

„Zbog zdravstvene situacije otvaranje izložbe će se upriličiti ispred galerije (na otvorenom). Ovom prilikom napominjemo posjetioce da drže distancu, dok je pri ulasku u objekat neophodno  izvršiti dezinfekciju ruku i nositi masku“ – poručuju iz Muzeja i galerije.