Izložba „Igra u slici” u Muzeju i galeriji Tivat

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 04. svibnja 2021. - 11:21
Autor: 

Izložba „Igra u slici”,  autorice Milice Lakićević upriličit će se u Muzeju i galeriji Tivat, u četvrtak, 6. 5., s početkom u 19h.

Milica Lakićević rođena je 1993. godine na Cetinju. 2016. godine, na Fakultetu likovnih umjetnosti, završila je osnovne studije na studijskom programu Grafika u klasi prof. mr. Vesne Bošković, a specijalističke postdiplomske studije 2019. godine na studijskom programu Slikarstvo u klasi prof. mr. Branislava Sekulića. Pripravnički staž odradila je kao suradnik u nastavi na FLU Cetinje 2020. Član je ULUCG i UMHCG. Izlagala je na brojnim kolektivnim izložbama, a samostalno se predstavila 4 puta. Dobitnica je godišnje nagrade FLU Cetinje, nagrade Perspektive Ministarstva kulture Crne Gore 2019. godine i  Međunarodnog bijenala grafike i slikarstva u Mađarskoj 2012. godine.

Svečano otvaranje izložbe održat će se ispred Galerije (na otvorenom), na kom će govoriti teoretičarka i povjesničarka umjetnosti Nina Milićević.

Izložba će biti izložena na prvom katu  galerije, pa ovom prilikom napominjemo posjetitelje da, pri ulasku u galerijski prostor, nose maske i drže propisanu distancu.