Izložba podgoričke galerije Konsul u Portu Montenegru

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 17. studenog 2015. - 10:15
Autor: 

Izložba umjetničkih radova Nađena nit, podgoričke galerije Konsul, postavljena je u galerijskom prostoru Upravne zgrade Porta Montenegra (u Domu vojske), a posjetitelji će je moći vidjeti do 15. prosinca.

Inozemna nautička klijentela i tivatska likovna publika uživat će u autorskim djelima s potpisom poznatih imena crnogorskih autora: Ratka Odalovića, Miloša Mikija Popovića, Voja Tatara, Nikole Vujoševića, Dragana Kadžića, Braca Đurkovića, Milutina Obradovića, Nikole Gvozdenovića, Nikole Radovića, Mihaila Jovićevića, Vladana Mićića, Dejana Slepčevića, Ivana Stojanovića, Bose Milaković i Mila Davidovića.

Galerija Konsul, koja je prepoznata po fundusu velikog broja umjetničkih djela autora različitih generacija s naših prostora, uživa povjerenje crnogorske javnosti već 18 godina, kao jedna od najstarijih i najpoznatijih privatnih galerija u Crnoj Gori.

"Izuzetno nam je zadovoljstvo da ovakvu umjetničku postavku predstavimo u Tivtu, nautičkoj klijenteli Porto Montenegra, u cilju popularizacije i promocije crnogorske likovne umjetnosti, i umjetnika regiona", istakli su iz galerije Konsul.