Izložbe fotografija i grafika u Budvi

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 10. kolovoza 2015. - 11:18
Autor: 

U sklopu manifestacije Dani umjetnika Budve bit će otvorena izložba fotografija u Spomen domu Crvena komuna, u Petrovcu u ponedjeljak, 10.  kolovoza s početkom u 21 sat. Izložba je realizirana u suradnji s Turističkom organizacijom Budve. Fotografije s motivom Budve će izložiti dva autora: Miloš Ćetković i Aleksandar Aleksić.

Aleksandar Aleksić je rođen 24.2.1990. godine na Cetinju.  Dosad je imao dvije samostalne i više grupnih izložbi u Crnoj Gori i inozemstvu . Miloš Ćetković rođen je na Cetinju 17.10.1983. godine. Živi i radi u Budvi, gdje je ujedno i odrastao i stekao obrazovanje. Dosad se predstavio s jednom samostalnom i nekoliko zajedničkih međunarodnih izložbi.

Također, u srijedu 12. kolovoza u Modernoj galeriji u Budvi, u 21 sat bit će otvorena izložba grafika Mr. Milke Vujović, akademske slikarice i grafičara. Izložbu će otvoriti Jelena Đakonović, povjesničarka umjetnosti.

Mr. Milka Vujović rođena je u Podgorici. Završila je Nastavnički fakultet u Nikšiću i Fakultet primjenjenih umjetnosti u Beogradu (odsjek grafika ). Član  je Udruženja likovnih umjetnika Crne Gore i Udruženja likovnih umjetnika primjenjenih umjetnosti i dizajnera Srbije.