Natječaj za samostalne i grupne izložbe u Galeriji solidarnosti i crkvi sv. Pavla u 2020. godini

Time to read
1 minute
Read so far

Srijeda, 27. studenog 2019. - 8:59
Autor: 

Općinska javna ustanova „Muzeji” Kotor raspisuje natječaj za samostalne i grupne izložbe u Galeriji solidarnosti i crkvi svetog Pavla u Starom gradu u Kotoru za 2020. godinu.

Pozivaju se svi zainteresirani likovni, primijenjeni i multimedijalni akademski umjetnici i umjetnice, kao i udruženja umjetnika/ca, da daju svoje prijedloge za organizaciju samostalnih i grupnih izložbi.

Nudi se 10 termina u Galeriji solidarnosti i 5 termina u crkvi svetog Pavla.

Dokumentacija za natječaj treba sadržati:

- 10 fotografija radova koji se predlažu za izložbu s naznačenom dimenzijom, tehnikom i godinom nastanka - tiskano i na cd-u (300 dpi, u slučaju da izložba bude prihvaćena, te fotografije bit će korištene za tiskani materijal);

- profesionalnu biografiju autora/ice ili grupe autora/ca;

- sažetu koncepciju izložbe;

- tehnički opis izložbe;

- kontakt adresu, mail adresu i brojeve telefona;

- katalog s prethodne izložbe (ako ima).

Natječaj je otvoren do 26. siječnja 2020. godine. Nepotpuni materijal za natječaj neće biti razmatran. Materijal se ne vraća.

Dokumentaciju treba poslati poštom na adresu: OJU „Muzeji”, Stari grad 309, 85330 Kotor, uz napomenu „Konkurs za izlaganje u Galeriji solidarnosti i Crkvi Svetog Pavla”, ili putem mail-a na adresu: info@muzejikotor.me.

OJU „Muzeji” se obavezuje da postavi izložbu, organizira otvaranje, medijsku potporu i tiska propratni materijal u skladu s mogućnostima.

Troškove transporta radova snosi autor/ica.

Selekciju će obaviti umjetnički savjet OJU „Muzeji”, koji zadržava pravo izbora izlagačkog prostora (u ovisnosti od dimenzija radova, koncepcije pojedinih postavki, tehničkih zahtjeva i mogućnosti ili nepredviđenih okolnosti). Svi/e prijavljeni/e autori/ce će biti obaviješteni o rezultatima natječaja putem mail-a do 10. veljače 2020. godine.

Kontakt za dodatne informacije: 032/302 540, 032/322798, info@muzejikotor.me.