Od sutra Underhill u Kotoru

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 02. lipnja 2014. - 11:18
Autor: 

Peti Međunarodni festival dugometražnog dokumentarnog filma u organizaciji  JU Kulturni centar “Nikola Đurković” iz Kotora i  “Telekom Underhill Fest”,   počinje   sutra i trajati će do 8. lipnja u kotorskom kinu “Boka”.

Utorak 3. lipanj  -  švedski film ODLIJEPITI , režija  Carl Javer.

Ovo je neispričana priča o grupi djece iz srednje klase koji su se 1900. godine pobunili protiv svog vremena i osnovali alternativnu zajednicu u južnoj Švicarskoj.

Srijeda, 4. lipanj - film ZIMSKO ČUDO nastao u  koprodukcija Danske, Hrvatske i Brazila, režija Željka Sukova. Priča o muškarcu koji putuje u nepoznat grad u potrazi za ženom.

Četvrtak, 5. lipanj - Holandija/Belgija, NE OSTAVLJAJ ME, režija Niels van Koevorden i Sabine Lubbe Bakker. Film je tragikomična oda neuspjehu. U jednom selu na rubu Belgije, Bob i Marsel dijele samoću, smisao za humor i želju za alkoholom.

Petak, 6. lipanj - hrvatski filma GANGSTER TE VOLI, režija Nebojša Slijepčević.

Nediljko Babić, poznat i kao Gangster, posvetio je život pomaganju mladićima i djevojkama iz svoga brdskog predjela da pronađu srodnu dušu.

Subota, 7. lipanj - američki film SLATKICA I BOKSER, režija Zachary Heinzerling. Ovo je neobičan prikaz četrdesetogodišnje ljubavne priče između japanskih umjetnika Ushija Shinohara i Noriko.

Nedjelja, 8. lipanj - iz Srbije film POGREBNIK u režiji Dragana Nikolića.

Pogrebno  preduzeće “Drnda internacional” sa 26 pogrebnih limuzuina u Srbiju dovoze preminule gastarbajtere ili kući odvoze turiste čiji je odmor u Srbiji loše završio.

Sve projekcije počinju u 20 sati a ulaz je slobodan.