Održan koncert „ Muzika u parku“ u Kotoru

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 01. srpnja 2020. - 14:55
Autor: 

U nesvakidašnjem ambijentu Parka Slobode, a u organizaciji Sekretarijata za kulturu, sport i društvene djelatnosti Općine Kotor održan je koncert kotorskih izvođača i glazbenika. Uz spoj glazbe, prirode i mirisa mora događaj je protekao u znaku dobre kvalitete i raspoloženja. Koncert je nosio simboličan naziv  „ Muzika u parku“, a predstavile su se kotorske klape Marineri, Maris i Incanto, VIS Škuribanda, zbor Srpskog pjevačkog društva „Jedinstvo“,  Gradski zbor „ Nikola Ðurković“ i orkestar Gradske muzike Kotor.

Uz poštovanje mjera distance i određenog broja posjetitelja Kotor je još jednom pokazao privilegiju da zna i želi da njeguje kulturu i prave vrijednosti ne zanemarujući domaće umjetnike, kreativce i stvaratelje.

„Publika je reagirala sa naklonošću i željom da nakon prevazilaženja trenutne situacije izazvane pandemijom nastavimo sa programima iz domena kulture i da ovo ljeto učinimo privlačnim našim sugrađanima. Koncert je protekao uz zvuke mediteranske muzike, melodije bokeljskih pjesama i svjetskih numera. Na samom kraju koncerta svi učesnici zajedno izveli su numeru ,,Bokeljska noć” što je kao i uvijek probudilo jedinstvenu emociju publike i zaokružilo izuzetno prijatno veče“ . poručuju organizatori..