Podrška Muzičkoj školi Tivat

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 02. listopada 2014. - 10:58
Autor: 

U nastavku suradnje s lokalnim institucijama, Porto Montenegro će ovog listopada podržati kupovinu binske rasvjete za Muzičku školu Tivat, u vrijednosti od 2,000 eura. Kako projektom nove škole nije urađena rasvjeta u koncertnoj dvorani škole, što otežava održavanje manifestacija, koncerata ili sastanaka, Porto Montenegro je prihvatio inicijativu uprave škole da financijski  podrži ovaj projekt.

“U novembru Škola obilježava 50 godina rada i postojanja, stoga  mi je zadovoljstvo što ste prepoznali značaj i ovog zadatka, kako bismo za Svečanu akdemiju škole imali adekvatnu  rasvjetu, koja svakako utiče na kvalitet programa,” kazala je ravnateljica škole, Pina Bubanja.

Muzičku školu u Tivtu u ovoj godini pohađa 328 učenika, od kojih je 17 srednjoškolaca na puhačkim instrumentima i klaviru  i 311 učenika u osnovnom glazbenom djeljenju škole u Radovićima. Potvrda dobrog rada ove institucije pristiže gotovo svakodnevno, od rezultata na državnim i međunarodnim natjecanjima, kao i veliki broj međunarodnih suradnji, kao što je suradnja sa Švedskom i Norveškom.