Porto Montenegro i ovoga siječnja na najznačajnijim sajmovima nautike

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 12. siječnja 2015. - 12:52
Autor: 

Kompanija Adriatic Marinas ovih dana predstavlja tivatski nautičko-turistički centar Porto Montenegro na velikom međunarodnom Sajmu nautike u Londonu, koji traje do 18. siječnja. Projekt će biti prezentiran i na jednom od najznačajnijih srednje-europskih nautičkih sajmova, koji se organizira u Dizeldorfu u Njemačkoj, od 17. do 25. siječnja.

Sajam nautike u Londonu i ove godine će okupiti više od 500 izlagača, a obilježavaju ga svakodnevne nautičke promocije i europske premijere najnovijih jahti i brodova.

Nakon Velike Britanije, tim Porta Montenegra predstavit će projekt na Međunarodnom sajmu nautike u Dizeldorfu, koji se održava u Dusseldorf Exhibition centru. Više od 1.600 izlagača iz 63 zemlje i ove godine okupit će se da prezentira luksuzne jahte i jedrilice, opremu za ronjenje, jedrenje, kao i najsuvremenije nautičke "igračke" namjenjene zabavi na vodi, pod vodom, ali i uz obalu. Očekuje se da i ove godine više od 50.000 posjetitelja iz cijelog svijeta doputuje u Dizeldorf za vrijeme Sajma.

Među sajmovima, koji okupljaju sam vrh jahting industrije i bogatu klijentelu i vlasnike luksuznih plovila, nalaze se i sajmovi u Đenovi, Pulji, Kanu, Sautemptonu, Monaku, gdje će se Porto Montenegro i ove godine predstaviti, pozicionirajući projekt i Crnu Goru kao vodeću jahting destinaciju za superjahte na europskoj obali.