Pratite CMC festival uz Dux radio

Time to read
1 minute
Read so far

Četvrtak, 23. travnja 2015. - 17:19
Autor: 

Radio Dux i Skala radio nastavili su i ovog tjedna s emisijom “Ususret CMC festivalu” u kojoj vam prezentiramo nove detalje oko izvođača i emitiramo nove pjesame.

Sedmi po redu CMC festival bit će održan u Vodicama 12. i 13. lipnja.

U četvrtoj zajedničkoj emisiji, kao medijski sponzori, na frekvencijama Radio Duxa i Skala radija prezentirali smo 3 nove skladbe, a to su bili: Opća opasnost “Za svaku tvoju suzu”, Lidija Bačić “100 posto možda” i Mejaši “Kako da te zaboravim”.

Kroz emisiju smo se podsjetili na pjesme i izvođače iz prethodne emisije i prenijeli smo vam sljedeće podatke:

Mladen Grdović i Ivana Kovač ove su godine odlučili osvojiti publiku CMC festivala prekrasnim duetom "Dva goluba".

Pjesmu su snimili u studiju Croatia Recordsa krajem ožujka ove godine.

Pjesma "Dva goluba" koju je na tekst svoje supruge Brankice uglazbio Mladen Grdović, a aranžmanski oblikovao Stipica Kalogjera, bit će izvedena na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama, 13. lipnja.

Nježna ljubavna balada svidjela se i Ivani pa je i snimanje proteklo brzo i ležerno, a snimljenom pjesmom su svi sudionici bili posebno sretni.

Pjevačica koja je osvojila Eurosong vraća se nakon duže diskografske pauze te će s pjesmom "Iznenađenje" nastupiti na ovogodišnjem CMC festivalu.

Emilija Kokić je istaknula kako u studio ulazi isključivo zbog užitka te je stoga i novi singl vesela, ljetna pjesma nastala u suradnji s dugogodišnjim suradnikom Markom Tomasovićem koji potpisuje glazbu, Robertom Pilepićem zaduženim za tekst, dok se Boris Đurđević, s kojim Emilija surađuje prvi put, pobrinuo za aranžman i produkciju.

Popularni Tomislav Bralić i Klapa Intrade ove će se godine na CMC festivalu predstaviti s pjesmom "Zalutali pogled".

To je ujedno i njihov premijerni nastup na festivalu, a za pjesmu s kojom stižu u Vodice objavili su i spot.

Za humoristični video spot zaslužni su Željko Petreš i Neno Stojaković, a spot je je komentirao Tomislav Bralić, koji se u spotu neslavno primio kuhinje.

"Moja je supruga specijalist za kuhinju, pa se ja u kuhanje ne miješam previše, ali sam zato majstor za ribu i gradele. Iznimno se radujemo jer prvi put nastupamo na CMC festivalu i jer je on najbolja promocija za naš singl", rekao je Bralić.

Na zajedničkim frekvencijama Radio Duxa i Skala radija i sljedećeg tjedna u redovnom terminu četvrtkom od 11 sati (sa reprizom popodne) emitiraćemo nove skladbe sa CMC festivala i priopćiti vam detalje oko izvođača.