Predstava „Mali pirat“ premijerno odigrana u Tivtu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 21. prosinca 2018. - 9:13

Kazališna predstava „Mali pirat“, u produkciji Centra za kulturu Tivat & Gradskog pozorišta Podgorica, premijerno je izvedena sinoć u Velikoj dvorani Centra za kulturu Tivat.

Predstava je rađena u režiji Milana Karadžića, po tekstu Aleksandre Glovacki (po motivima romana Anta Staničića). Sjajni glumci koji su oživjeli roman „Mali pirat“ su: Pavle Popović, Goran Slavić, Miloš Kašćelan, Jelena Đukić, Miloš Pejović, Marija Maša Labudović, Dubravka Drakić, Pavle Ilić, Sanja Popović, Branko Ilić, Marija Đurić, Jelena Simić, Katarina Krek, Branka Femić Šćekić, Omar Bajramspahić, Ivan Kašćelan.

Uigrana glumačka ekipa, uz mnogo humora, akcije i bokeškog dijalekta oduševila je publiku i izmamila ovacije i dugi pljesak. Vjerno preneseni detalji iz romana, ljubavne priče koje su se prožimale kroz cijelu predstavu, akcija spašavanja Bokeljke Jelene, kao i talentirani glumci učinili su da zaista osjetimo duh prošlih vremena, kada su se bitke vodile na moru i kada su na cijeni bile neke druge vrijednosti.