Promocija knjige "Mala Dolores" u Tivtu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 22. lipnja 2021. - 9:04
Autor: 

Književnoj publici u Tivtu, u srijedu, 23.6., svoju drugu knjigu “Mala Dolores” predstavit će Josip Tripović, književnik iz Herceg Novog. Promocija će se održati u Atriju ljetnikovca Buća u Tivtu, s početkom u 21 h, u organizaciji Centra za kulturu Tivat.

Na promociji će govoriti prof. dr. Igor Lakić i autor.

“Flauta je lajtmotiv ovog romana, nit koja povezuje cijelu priču, kopča koja sve drži na okupu. Flauta je instrument koji će Dolores odvesti do svjetskih pozornica, do slave, ali i do Boga. Flauta je utjeha, flauta je traženje sebe, flauta je oslobađanje, ona je put ka uzvišenom, ka vjeri i spokoju.. Ovo je druga knjiga Josipa Tripovića. Iako različita po tematici od knjige “Kad dodirneš dno”, motiv koji prožima i ovu knjigu jeste vjera u sebe i u Boga, koja nas tjera da se borimo, da nikad ne odustajemo, već da uvijek idemo naprijed. Ideje o slobodi, ljubavi prema bližnjima, prema svim ljudima, prema Bogu, kao i moć razumijevanja drugih i moć opraštanja, šalju nam univerzalne poruke i uče nas kako da budemo bolji ljudi”, riječi su prof.dr. Igora Lakića.

Ulaz na promociju knjige je slobodan, a broj mjesta je ograničen po preporukama Savjeta za borbu protiv korona virusa COVID-19.