Serijal od pet velikih koncerata na KotorArtu

Time to read
1 minute
Read so far

Četvrtak, 25. srpnja 2019. - 10:44
Autor: 

Od 28. 7. do 1. 8. KotorArt Don Brankovi dani muzike organiziraju serijal od 5 velikih koncerata klasične i popularnije glazbe.

Sve detalje o programima i ulaznicama mogu se naći na www.kotorart.me

Prvi u nizu pod nazivom, Berghain inspiration održat će se u Porto Montenegru, gdje će publika imati prilike čuti nesvakidašnji program. Sastavljen od najboljih glazbenika regije “Orkestar bez granica”, pod dirigentskom palicom maestra Premila Petrovića, u nedjelju, 28. 7., u 21h, na bazenu Jahting kluba Porto Montenegra održat će koncert inspiriran elektronskom glazbom.  Ulaz na koncert je slobodan, ali zbog rezervacija mjesta poželjno je najaviti se na pmyc@portomontenegro.com

Na stadionu malih sportova na Benovu 29., 30. i 31. 7. nas očekuju koncerti u okviru Coca-Cola Stage-a. Ove godine to su koncerti koji nose posebnu simboliku i koncepciju. Točno na godišnjicu od kada nas je napustio veliki Oliver Dragojević, XVIII. KotorArt Don Brankovi dani muzike pripremaju omaž ovom umjetniku i priređuju koncert akademskog zbora iz Splita “Silvije Bombardeli” uz kolegu, sugrađanina i velikog Oliverovog prijatelja, Gorana Karana. U utorak, 30. 7., nastupa čest gost KotorArta, glazbenik jedinstvenog glasa i interpretacije, Massimo Savić, dok je srijeda rezervirana za poseban koncept koncerta Sergeja Ćetkovića. Uz nove aranžmane njegovih hitova, publika će moći uživati i podržavati mlade, talentirane glazbenike. Sergej Ćetković će nastupati 31. 7. uz orkestar sačinjen od đaka glazbenik škola “Vida Matjan” iz Kotora i “Mokranjac” iz Beograda.    

Ulaznice za sve koncerte u okviru Coca-Cola Stagea, možete nabaviti online preko web sajta www.kotorart.me ili širom Crne Gore na Tabacco kioscima.

Ovaj serijal popularnije glazbe, organizatori zaokružuju koncertom u Luštici Bay gdje će nastupiti Ildiko Keresteš, pop rock zvijezdu Mađarske, poznatija i kao “mađarska Tina Tarner”. Ulaz na koncert je slobodan, a isti je zakazan za 21h, a realizira se u okviru Nedjelja mađarske kulture u Crnoj Gori.

Nakon ovih događaja, prva polovica kolovoza je rezervirana za prave poslastice za ljubitelje umjetničke glazbe - nastupi istinskih svjetskih zvijezda koji dolaze u Crnu Goru specijalno za KotorArt.