Zajedno za zajednicu: Uređenje enterijera u OŠ "Drago Milović" u Donjoj Lastvi

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 18. studenog 2014. - 10:47
Autor: 

Šestom u nizu akcija u sklopu projekta društvene odgovornosti Zajedno za zajednicu, dvadesetak zaposlenih u kompaniji Adriatic Marinas – Porto Montenegro, završit će radove na uređenju enterijera u OŠ Drago Milović u Donjoj Lastvi, u četvrtak 20. studenog s početkom u 10 sati.

Radovi na projektu vrijednom 8.000 eura koje finanancira Adriatic Marinas podrazumijevaju potpuno renoviranje toaleta, krečenje, lakiranje i postavljanje novih tapeta na zidovima, kao i kupovinu mobilijara za učionice.

U završnoj akciji uređenja zaposleni u kompaniji Adriatic Marinas će u četvrtak estetski i funkcionalno urediti prostorije škole – prefarbati stolariju, okrečiti zidne površine, postaviti novi kupljeni mobilijar– od novih časovnika, do kreativnih panoa za učionice, držača za jakne i ostalih potrepština za mališane nižih razreda škole.

Kroz projekt Zajedno za zajednicu zaposleni u kompaniji Adriatic Marinas dobit će plaćen slobodan dan, kako bi sudjelovali u ovoj akciji. Većina prijavljenih volontera kompanije su učenici koji su nekada pohađali ovo područnu jedinicu OŠ Drago Milović.

Ova akcija realizira  se na inicijativu Savjeta roditelja, a uz podršku Općine Tivat koja je u potpunosti sanirala krov škole i osigurala logističku podršku za realiziranje ove  akcije.