OTKRIJ strast za znanjem – čekamo te na Sveučilištu u Dubrovniku!

Time to read
2 minutes
Read so far

Četvrtak, 19. svibnja 2022. - 10:27
Autor: 

Promo sadržaj

Svakoga dana tražimo nove načine kako učiniti studiranje zabavnim, ali kako i poboljšati svijet, bar malo. Uvijek smo tu za naše studente, u trenucima kad trebaju potporu, ali i u trenucima kad ostvare svoje snove.

OTKRIJ zašto je više od tisuću stranih studenata došlo baš na naše Sveučilište! Studiraj na Sveučilištu na kojem te profesori znaju po imenu, gdje nisi samo broj, a nastava se odvija u ugodnoj i poticajnoj radnoj atmosferi.  OTKRIJ jedini studij u Hrvatskoj – Konzervaciju i restauraciju artefakata od drva, papira i tekstila, a imamo i smjerove keramika i metal! Ali to nije sve – OTKRIJ novi studij Primijenjena ekologija mora; očuvanje ekosustava postalo je nužno za održivo poslovanje i razvoj cijelog niza djelatnosti i važna stavka u granama gospodarstva koje izravno ili neizravno ovise o očuvanoj prirodi. OTKRIJ Odjel za elektrotehniku i računarstvo ako si zaljubljenik u video igre, robotiku, IoT ili obožavaš strujne krugove, elektrotehniku i elektroniku. Želiš neki od studija koji obrazuju studente za dinamično tržište rada iz područja ekonomije, marketinga, turizma, IT menadžmenta i financija? Znaš li da smo prvi studij u Hrvatskoj koji ima sveučilišni diplomski double degree studij iz područja ekonomije na engleskom jeziku!  To znači - upišeš diplomski studij na Sveučilištu u Dubrovniku, jedan semestar pođeš na Sveučilište u Palermo i završetkom studija stekneš diplome obje institucije! Ako želiš postati stručnjak za poslovne procese u hotelu, OTKRIJ jedini specijalizirani diplomski studij hotelijerstva u Hrvatskoj. Opremljeni smo suvremenim Neuromarketinškim laboratorijem, jednim od prvih takvih laboratorija u području jugoistočne Europe. OTKRIJ znanja budućnosti i prvi doktorski studij iz područja digitalne ekonomije.  OTKRIJ jedan od najdinamičnijih Odjela na Sveučilištu u Dubrovniku – Odjel za komunikologiju. Voliš pisati i misliš da si dobar u tome? Komunikativan si? U pet godina imat ćeš priliku postati ono što želiš -  novinar, radio ili TV voditelj, snimatelj, PR menadžer, komunikacijski stručnjak. OTKRIJ našu tradiciju i studije Pomorskog odjela. Ako su te more i brodovi oduvijek privlačili, onda pripadaš našoj obitelji, i znaj da hrvatski pomorci iznimno cijenjeni i uspješni. Ipak, kad kažemo Dubrovnik prva pomisao je bogata povijest i kulturna baština koju smo naslijedili. Ako želiš doznati više o povijesti Dubrovačke Republike, srednjovjekovnoj obitelji na Jadranu i Mediteranu, pobunama, revolucijama i građanskim ratovima u srednjovjekovnoj i novovjekovnoj Europi, upiši studij Povijest Jadrana i Mediterana. Voliš pomagati ljudima, ne padaš u nesvijest kad vidiš krv? OTKRIJ poziv altruista, OTKRIJ studij Sestrinstva!

OTKRIJ najmoderniji Studentski dom u Hrvatskoj uz kapacitet od 503 ležaja, veliki restoran, slastičarnicu, a la carte ponudu, prostore za druženje, teretanu… OTKRIJ jedini grad u Hrvatskoj koji studentima omogućuje besplatan ulaz na kino i kazališne predstave, izložbe, koncerte ili šetnju gradskim zidinama. Iskoristi i mogućnosti odlaska na mobilnost i studiraj na nekom od europskih sveučilišta, prijavi se na stručnu praksu i počni raditi još uz studij! Obećavamo - nama nećeš biti samo broj, jer je naša prednost rad u malim skupinama studenata.

OTKRIJ 1000 mogućnosti i znanje kao zidine trajno!