Adria Tour: Ćorić s Đokovićem, Čilić u skupini sa Zverevom

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 20. lipnja 2020. - 7:40
Autor: 

Borna Ćorić je servisom pogodio kutiju sa svojim imenom i jednim potezom poslao sebe u skupinu s Novakom Đokovićem, a Marina Čilića u skupinu s Alexanderom Zverevom na zadarskom turniru Adria Toura, koji je u petak svečano otvoren na teniskim terenima na Višnjiku.

Uz Đokovića i Ćorića u skupini koja nosi ime najboljeg svjetskog tenisača i inicijatora Adria Toura igrat će još Bugarin Grigor Dimitrov i Srbin Peđa Krstin. U skupini Zverev uz Marina Čilića i najboljeg njemačkog tenisača natjecat će se Rus Andrej Rubljov i Srbin Danilo Petrović, pobjednik danas završenog pozivnog turnira Hrvatskog teniskog saveza.

Svi mečevi se igraju na dva osvojena seta u skraćenom formatu do četiri osvojena gema, bez pravila prednosti i s 'tie-breakom' pri rezultatu 3-3. U subotu će biti odigrana dva kola. U poslijepodnevnom terminu od 14 sati bit će odigrana četiri dvoboja, a još četiri su na rasporedu u večernjem dijelu programa, za koji je početak predviđen od 19 sati.

U nedjelju je u poslijepodnevnom terminu od 14 sati na rasporedu posljednje kolo po skupinama, a od 20 sati će prvoplasirani tenisači iz svake od skupina igrati za naslov pobjednika turnira. 

(Hina)