Bliži se velika završnica City Games 2016: Međunarodno finale 3. rujna u Biogradu na Moru

Time to read
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 22. kolovoza 2016. - 10:35
Autor: 

Bliži se vrhunac ovogodišnje, sedme sezone popularnog sportsko - zabavnog natjecanja City Games. Nakon sto dana turneje, tijekom koje je vesela City Games karavana obišla četrdesetak mjesta u Crnoj Gori te susjednim zemljama, pred nama je spektakularno međunarodno finale koje će iznjedriti pobjednika za 2016. godinu.

3. rujna biogradskom će rivom prodefilirati šest ekipa nabrijanih na pobjedu, redom državih prvaka koji će dati sve od sebe u borbi za apsolutnu krunu popularnih ljetnih igara.

“U pitanju je iznimno jaka i motivirana konkurencija, najbolji od najboljih i samim time možemo očekivati vrhunsku atmosferu i neizvjesno nadmetanje do samog kraja. ”, izjavio je ovom prilikom Miroslav Krzyk, autor projekta i direktor agencije Adria events koja organizira finale u suradnji s Gradom Biogradom na Moru.

Boje Crne Gore branit će Casa Igalo iz Herceg Novog, iz Hrvatske dolazi ekipa Daj Mare iz Krka, predstavnik Srbije je Kragujevac, Bosnu i Hercegovinu će predstavljati ekipa Brotnjo iz Čitluka, Italija šalje ekipu Moconesi, a za Sloveniju će igrati Velenje.

Sve su to redom iskusne ekipe koje znaju da će im, uz već dokazani timski rad i spretnost, u finalu trebati i malo sreće. U napetim igrama - morskoj alci, letećem vaterpolu, bitki, vinu i veslu odlučivat će nijanse i bit će važna svaka sekunda koncentracije.

Neizostavni dio svakog City Gamesa susreta, pa tako i ovog velikog međunarodnog finala, jest publika koja će svojom podrškom s tribina pomoći ekipama u završnoj borbi. Stoga su organizatori odlučili nagraditi sve posjetitelje i navijače besplatnim ulazom.

Pred nama je još jedno uzbudljivo veliko finale igara koje slave pozitivne vrijednosti i prijateljstvo, a hoće li Crna Gora uspjeti obraniti titulu međunarodnog pobjednika City Games, koje je prošle godine osvojio Herceg Novi, saznat ćemo 3. rujna u Biograd u na Moru.