Crnogorsko finale City Games u Herceg Novom: Jadran Škver osvojio titulu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 29. srpnja 2017. - 9:13
Autor: 

Herceg Novi je 27.7. bio domaćin spektakularnog crnogorskog City Games finala. Šest ekipa borilo se za naslov nacionalnog prvaka. Jadran Škver, jedna od tri ekipe iz Herceg Novog, s 52 boda nadigrao je aktualnog nacionalnog i međunarodnog prvaka Casa Igalo, koji je završio na drugom mjestu s 47 bodova. Broncu su uzeli tivatski Galioti s 29 bodova.

Medalje i pehar za osvojeno prvo i drugo mjesto natjecateljima je uručio predsjednik Skupštine Općine Herceg Novi Miloš Bigović, a za treće mjesto  predsjednik Izvršnog odbora Turističke organizacije Saša Đorđević.

Leteći vaterpolo, utrka bačvi, spasavanje turistkinja, pršut, vodena alka i veslo igre su u kojima su uživale potpuno ispunjene tribine na Škveru, a dobro raspoložene ekipe imale su potporu publike cijelo vrijeme.

Jadranu predstoji borba za titulu međunarodnog prvaka. Prva stepenica je međunarodno polufinale krajem augusta u Beogradu.

Herceg Novi - ukupni rezultati finala:

1. Jadran Škver, HERCEG NOVI – 52 bodova

2. Casa Igalo, HERCEG NOVI – 47 bodova

3. Galioti, TIVAT – 29 bodova

4. Triatlonci, HERCEG NOVI – 27 bodova

5. Kotorska furija, KOTOR – 24 bodova

6. Šotokuci, TIVAT – 18 bodova

Finale City Games organizirali su Općina Herceg Novi i Turistička organizacija Općine Herceg Novi u suradnji s agencijom “Adria events”.