Danas RK Partizan 1949. dočekuje A.S.S Spes

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 18. studenog 2016. - 8:49
Autor: 

Danas i sutra će se u Tivtu odigrati prve utakmice prvog kola europskog Čelendž Kupa u kojima RK Partizan 1949. dočekuje ekipu A.S.S Spes iz Kipra.

RK Partizan 1949. je jedini crnogorski predstavnik u muškom rukometu, što ekipi predstavlja dodatnu motivaciju. Stručni štab i upravni odbor su se u proteklim tjednima intenzivno pripremali za ovaj susret kako bi ispoštovali sve propise i standarde propisane od strane EHF-a, europske rukomentne federacije.

„Ponosni smo što smo jedini crnogorski predstavnik u muškom rukometu i želimo da našoj zemlji i gradu Tivtu poklonimo prolaz u drugo kolo takmičenja. Smatramo da imamo potreban kvalitet, no ekipa Spesa je ozbiljan protivnik i u oba meča ćemo ući izuzetno oprezni i spremni. Stručni štab i ekipa su se dobro pripremili za meč i sigurno smo da ćemo publici u SD Župa pružiti ugođaj kvalitetnog rukometa“, rekao je predsjednik UO Partizana, Tonino Fantić.

Suci ovog susreta dolaze iz Belgije, dok je delegat iz Bosne i Hercegovine.

Danas,  na dan utakmice bit će održana press konferencija u Multimedijalnoj dvorani Općine Tivat, s početkom u 10 sati. Utakmicu u subotu, 19. studenog, direktno će prenositi RTCG 2, od 18 sati.

 

Još jednom podsjećano na vrijeme odigravanja utakmica:

RK „Partizan 1949.“ Tivat (CRNA GORA) – A.S.S Spes (KIPAR)

Datum: 18.11.2016.

Vrijeme: 18.00h

Mjesto: Sportska Dvorana ŽUPA, Tivat

A.S.S Spes (KIPAR) – RK „Partizan 1949.“ Tivat (CRNA GORA)

Datum: 19.11.2016.

Vrijeme: 18.00h

Mjesto: Sportska Dvorana ŽUPA, Tivat