Duvnjak pognute glave napustio Zagreb

Time to read
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 29. rujna 2014. - 10:33
Autor: 

Domagoj Duvnjak nije briljirao u susretu protiv Zagreba. Hrvatski reprezentativac i najbolji rukometaš svijeta postigao je tri pogotka, ali napravio je i previše pogrešaka preko kojih je Zagreb stigao do brzih i lakih pogodaka. Dule je i sam svjestan da to mora biti bolje.

"Čestitam Zagrebu, zasluženo su nas pobijedili. Prvo poluvrijeme smo odigrali dobro, imali smo četiri razlike na poluvremenu, kasnije smo vodili i 15:10. Tu smo trebali prelomiti utakmicu, ali onda smo nanizali nekoliko pogrešaka, pogotovo ja. To je bio ključ da se Zagreb vrati u utakmicu", rekao je Duvnjak, koji je bio iznimno razočaran i nervozan nakon utakmice.

"Publika se digla na noge, zagrebaši su spustili ručnu i sve je bilo teže i teže. Nadam se da će Zagreb tako i dalje nastaviti, a što se tiče nas....život ide dalje", rekao je najbolji hrvatski rukometaš.

Lovro Šprem: Kiel je čekao da padnemo, malo su se prevarili

Bilo je zanimljivo pratiti Kielovu 5-1 obranu u kojoj je ključnu ulogu imao Duvnjak, dok je s druge strane Zagrebovu 5-1 obranu vodio Lovro Šprem. Mladi hrvatski reprezentativac skakao je po Duvnjaku, Palmarssonu, Canelassu. Otupio je glavne udarne igle njemačkog diva.

"Moramo malo slegnuti dojmove. Ne smijemo stati samo na ovome", upozorio je Šprem.

"U prvom poluvremenu bili smo u grču. Nismo posustajali, držali smo obranu. Na poluvremenu u svlačionici smo se dogovorili da nastavimo mirnije. Mi smo brzali i Kiel je to znao iskoristiti u prvom dijelu. Ubrzo smo shvatili kako Kiel nije igrao ništa posebno. Oni su čekali da mi padnemo i da pobjegnu na tri, četiri razlike, ali mi im to nismo dopustili".