Judo - Tivat ima dva nova mala državna šampiona

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Nedjelja, 29. listopada 2023. - 8:34
Autor: 

Judo klub Tivat jučer je nastupio na Državnom prvenstvu Crne Gore za Poletarce, koje se održavalo u Podgorici.

„Takmičenje u uzrastu 2013., 2014., i 2015. godište. Poveli smo 10-ak svojih takmičara i takmičarki na najjačem za njih turniru. Kao i uvijek na Državnim prvenstvima borbe su bile jake, konkurencija velika, teško se dolazi do medalje.   Sa velikim ponosom ističemo da imamo dva prvaka države Crne Gore.

 Ksenija Kasalica u kategoriji do -18kg.  

Đorđa Pean u kategoriji -28kg.

 Treća medalja je bronzana, ali za nas kao da je zlatna! Dina Luković je nakon 1 poraza i 3 pobjede došla do bronzane medalje! To vam govori o jačini turnira, i stvarno lavovskom dijelu posla koji su naši mali borci odradili. 

  Ostatak ekipe:

 Nikolija Adžić 2013. god. 

 Vihor Moškov 2013. god. 

 Ivano Kovačec 2014. god. 

 Mia Čičeklić 2015. god. 

 Dunja Samardžić 2015. god.

 Lazar Arsić 2015. god. 

 Todor Zuber 2015.

 Ovaj put nisu uspjeli da dođu do medalje, ali zato pokazali su veliku hrabrost i srčanost, pogotovo kada se uzme u obzir da su neki od njih imali i po dvije godine starijeg i iskusnijeg protivnika naspram sebe, a kod djece je to vidno velika razlika.  Sigurni smo da za njih u budućnosti tek predstoje pobjede i najsjajnija odličja.  Hvala roditeljima što su kao i uvijek izašli nam u susret i zajedno sa nama ispratili ovaj najbitniji turnir za Poletarce“ – priopćili su iz Kluba .