Mandžukić: Nismo ovo zaslužili

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 18. lipnja 2016. - 9:08
Autor: 

 

"ŽALOSNO je da se ovo događa i da se ne može spriječiti", rekao je Mario Mandžukić nakon utakmice protiv Češke i remija 2:2, koju je nakratko prekinula bakljada hrvatskih navijača pred kraj susreta.

Sudac je želio prekinuti utakmicu, a igrači su ga nagovorili da ju nastavi, no tek tada je Hrvatska primila drugi gol i ostala bez pobjede.

"Mi smo ovdje došli igrati nogomet, a ne da nakon utakmice moramo pričati o ovim stvarima", rekao je Mandžukić i dodao: "Još više me žalosti što smo vodili 2:0, a na koncu je završilo 2:2. Trebali smo završiti utakmicu u našu korist, ali opet na kraju nismo izgubili".
 
HNS sasvim sigurno očekuje velika kazna zbog nereda na tribini, no mnogi strahuju da bi Uefa mogla Hrvatsku izbaciti s EP-a.

"Nisam o tome uopće razmišljao. Svakog od nas je ovo pogodilo jer smo se svi do jednog bacali na glavu i prvu utakmicu i večeras protiv Češke. I onda netko dođe i napravi ovako nešto. Mislim da to nismo zaslužili," poručio je razočarani Mandžukić.

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović poručila je hrvatskim huliganima i "mrziteljima" Hrvatske, koji su izazvali nered i prekid utakmice Hrvatska - Česka na EURU 2016. u Sent-Etjenu - da će odgovarati.