Mediteranske igre u Alžiru: Marković šesti, Dukić osmi

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 30. lipnja 2022. - 10:16
Autor: 

Nastavljeno je natjecanje u jedrenju na Mediteranskim igrama u Alžiru, a na kraju trećeg dana i odjedrenih šest regata, u konkurenciji koja je veoma blizu one na šampionatima Europe, Ilija Marković zauzima šesto, a Milivoj Dukić osmo mjesto.

Ilija Marković je tijekom trećeg dana zauzeo osmo i peto mjesto, pa se a devetog  probio na  šesto mjesto. Dukić je bio deveti i četvrti, pa je sa 10. mjesta, stigao do osmog.

Jedriličari iz Crne Gore su ostvarili napredak, učvrstili su se u TOP 10, a u nastavku natjecanja, mogu se upustiti u borbu za medalju. Podsjećanja radi, do kraja Igara, ostalo je još pet regata, a samim tim i dosta prilika da se Dukić i Marković još više primaknu pobjedničkom postolju.

„Lidersku poziciju nakon tri dana, drži Žan Baptist Bernaz iz Francuske, drugi je Žoel Rodrigez Perez iz Španije, a na trećem mjestu je Žan Luka Zelko iz Slovenije. Od ostalih jedriličara iz regiona, Bruno Gašpić iz Hrvatske je na koti 15., Nikola Banjac iz Srbije na koti 16., Stipe Gašpić iz Hrvatske je na koti 17., a Liam Orel iz Slovenije na koti 18. Takmičenje se nastavlja 30. juna, a zatim sledi dan pauze. Ostaje nam da jedriličarima iz regiona poželimo mnogo uspjeha i dobar vjetar“ – priopćavaju iz JK Delfin.

 Foto: Radio Tivat