Međunarodni proljetni Kamelija kup danas u Kotoru

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Nedjelja, 20. ožujka 2016. - 11:12
Autor: 

Treći  Međunarodni proljetni Kamelija kup počeo je  u jutarnjim satima na Zimskom bazenu „Nikša Bućin“ u Kotoru. Na natjecanju će sudjelovati  208  natjecatelja iz sedam klubova : VK Primorac, VA Cattaro, PVK Jadran, VK Budva, PK Stari grad Budva, KPK Korčula i PK Leotar Trebinje.  160 dječaka i 48 djevojčica pokazat će danas  plivačko umijeće.

Na početku natjecanja nazočnima se obratio predsjednik Općine dr. Aleksandar Stjepčević : „Posebno se zahvaljujem natjecateljima i gostima sa Korčule i iz Trebinja, koji su svojim prisustvom uveličali ovo takmičenje. Draga djeco, ovo ne shvatajte isključivo kao takmičenje, niti smatrajte da ste jedni drugima konkurencija. Shvatite ovo kao druženje, navijajte jedni za druge, širite prijateljstvo, jer je  plivanje sport koji promovišezdrav stil života, a današnja međusobna druženja možda će prerasti u vječna prijateljstva“.

Medalju za hrabrost dobila je Đurović Petra iz VPK Budva, kao i Đurović Andrija iz PK Stari grad  Budva. Pehare za najmlađe  sudionike dobili su Stevović Jakov Damjan iz VK Primorac i Bajčetić Lidija iz PV Leotar Trebinje.