Mlađan spasio "Ajkule"

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 30. srpnja 2015. - 9:15
Autor: 

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore remizirala je protiv Australije u meču drugog kola grupe D na Svjetskom prvenstvu u Kazanju - 5:5 (2:0, 1:1, 1:1, 1:3).

Crna Gora je podbacila protiv Australije. Odličnom igrom u obrani i u napadu crnogorska ekipa je prvu četvrtinu riješila u svoju korist s 2:0. Mlađan Janović je prvo iskoristio peterac, da bi Ivović bio precizan s igračem više.

Šćepanović je bio odličan na golu, pa se Australija dugo mučila da dođe do pogotka. Druga četvrtina je ponovno počela dobro za nas, Draško Brguljan nam je donio tri gola prednosti - 3:0.

Činilo se da će to biti rutinski meč naših “Ajkula“. Ipak, nakon gola Koterila došlo je do pada u igri. Janger je na startu treće četvrtine smanjio na 3:2, da bi poslije odlične akcije s igračem više Darko Brguljan povećao na 4:2.

Ta odlična akcija je bila posljednja dobra stvar koju je naša reprezentacija uradila u napadu sve do 20 sekundi pred kraj. Australija se razigrala, koristila je propuste u našoj odbrani i serijom 3:0 došla do preokreta (5:4).

Sada sve ovisi od mečeva posljednjeg kola.