Održana Skupština Crnogorskog boćarskog saveza

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Nedjelja, 27. svibnja 2018. - 9:51
Autor: 

Preksinoć je održana redovna godišnja Skupština Crnogorskog boćarskog saveza u Multimedijalnoj dvorani Općine Tivat, a na kojoj su i podijeljeni pehari i medalje za prošlogodišnja pojedinačna državna prvenstva.

Na Skupštini je pored podnošenja redovnih financijskih izvješća i planova, izvješća rada Komesara za natjecanje i suđenje, rada Upravnog odbora, došlo do zamjene dosadašnja dva člana Upravnog odbora. Umjesto Krsta Boškovića, Boćarski savez Tivat je imenovao Ivana Perčina za novog člana Upravnog odbora Crnogorskog boćarskog saveza, a budvanski savez je umjesto Veselina Markovića za novog člana imenovao Zlatka Marovića.

"Veliko nam je zadovoljstvo što smo u prethodnih godinu i par mjeseci, koliko Crnogorski boćarski savez funkcioniše u ovom sastavu, napravili dosta pozitivnih stvari za razvoj ovog sporta kod nas kojih će sigurno biti još. Najveći cilj nam je svakako da privučemo u budućnosti što veći broj djece da se aktiviraju i zavole bućanje kao sport, i da imamo buduće osvajače medalja sa brojnih međunarodnih takmičenja", priopćili su nam iz Crnogorskog boćarskog saveza.