Palma, Maini i Val na vrhu tabele

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 14. svibnja 2019. - 10:10
Autor: 

Tijekom prošlog tjedna odigrani su mečevi sve 3 lige u organizaciji Crnogorskog boćarskog saveza.

U derbiju 4.kola Prve lige, ekipa Vala je na domaćem terenu u Herceg Novom savladala Palmu iz Donje Lastve rezultatom 12:10.

Maine su u budvanskom duelu ubjedljivo porazile Slovensku plažu 22:0, a ekipa Vrmca je savladala Kalimanjac rezultatom 13:9.

Na prvom mjestu su Palma, Maini i Val sa po 6 osvojenih bodova, slijedi Vrmac sa 4 boda, Kalimanjac je osvojio 2, a na začelju tabele je ekipa Slovenske plaže bez bodova.

Odigrano je 3.kolo Druge lige, u kojem je Bacchus porazio Kalimanjac 2 rezultatom 14:4, Palma 2 je bila bolja od Budućnosti 16:2, a ekipa Brđanina je savladala Mladost 12:6.

Palma 2 je prva na tabeli sa osvojenih 6 bodova, ekipe Bacchusa i Brđanina slijede sa po 4 boda, Kalimanjac 2 i Mladost su osvojili po 2 boda, a na začelju tabele je Budućnost bez osvojenog boda.

U 3.kolu Treće lige, ekipa Napretka je savladala Češljar 10:2, u Perastu su ekipe Jadrana i Meljina podijelile bodove 6:6, a ekipa Omladinca iz Budve je bila slobodna u ovom kolu.

Prvo mjesto i dalje čuva Napredak sa 5 bodova, slijede Meljine sa 3 i Omladinac sa 2 osvojena boda, a ekipe Češljara i Jadrana su osvojile po bod.