Počela Zimska boćarska liga

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 24. siječnja 2019. - 8:39
Autor: 

U organizaciji Boćarskog saveza Tivat, jučer je počela Zimska liga, koja će trajati do sredine aprila mjeseca i igrat će se u hali Kalimanj.

Titulu od prošle godine brani ekipa Palme 1, a ove godine je sudjelovanje prijavilo 11 tivatskih ekipa: Palma 1, Palma 2, Kalimanjac 1, Kalimanjac 2, Bacchus, Vrmac, Brđanin, Mladost, Češljar, Napredak i Budućnost.

Utakmice se igraju ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom od 18:00 po jednokružnom bod sistemu, izuzev prva 2 kola koja se igraju srijedom, subotom i nedjeljom zbog obveza BK Maina iz Budve u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Parovi prvog kola su : Palma 1 - Vrmac, Brđanin - Kalimianjac 1, Palma 2 - Kalimanjac 2, Napredak - Bacchus, Mladost - Budućnost, a ekipa Češljara je slobodna u prvom kolu.

,,S obzirom da je ovo već postalo tradicionalno takmičenje za naše tivatske klubove, koje im ujedno služi da održavaju formu prije početka nacionalnih liga i koje se svake godine igra u ovom periodu, i protekne u fer i korektnoj atmosferi među takmičarima, nadamo se da će tako bit i ove godine. Pozivamo sve ljubitelje ovog sporta da u što većem broju dođu da isprate ovo zanimljivo takmičenje, koje traje do sredine aprila mjeseca“, priopćili su organizatori.