Predsjednica Općine čestitala uspješnim boćarima

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 21. prosinca 2016. - 9:02
Autor: 

Rukovodstvo Općine Tivat ugostilo je danas tivatske boćare, crnogorske reprezentativce, koji su na nedavno održanom Europskom prvenstvu u boćanju u Nici, ostvarili izuzetne rezultate. Petković Miroslava, osvajača dvije medalje (zlatne u disciplini precizno izbijanje i srebrne u disciplini pojedinačno klasično), Zec Rada, Stjepčević Dejana i Petković Frana pozdravili su predsjednica Općine  Snežana Matijević, potpredsjednici Ilija Janović i Dejan Maslovar, kao i sekretarka Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja Darka Ognjanović.

„Izuzetno smo ponosni na vaše uspjehe i od srca vam čestitamo“, poručila je predsjednica Općine, naglašavajući važnost ulaganja u boćanje, sport karakterističan za mediteranske zemlje. Potpredsjednik Dejan Maslovar najavio je aktivno uključivanje Općine  u popularizaciju ovog sporta, budući da u bućanju možemo ostvarivati i već ostvarujemo zavidne rezultate.

Potpredsjednik Općine, a ujedno i predsjednik Općinskog boćarskog saveza, Ilija Janović rekao je: „Tivat ima nekoliko prepoznatljivih brendova, a bućanje je svakako jedno od njih. Hvala vam na velikom doprinosu bućarskom sportu, na zalaganju i odricanju. Dokazali ste da je volja za uspjehom bila jača od svih prepreka“. S pozicije predsjedavajućeg Boćarskog saveza Janović je poručio da je cilj za naredni period ulaganje u sudačku i trenersku organizaciju uz poseban akcent na prepoznavanje i razvoj  mladih talenata.

Crnogorska boćarska reprezentacija druga je ekipa po broju osvojenih medalja na ovom prvenstvu, što je dodatni uspjeh. Općina Tivat je za uspješne tivatske sportiste ovom prilikom osigurala prigodne nagrade.