Prvi ekipni kadetski džudo turnir na otvorenom

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 16. svibnja 2022. - 8:51
Autor: 

Proteklog vikenda u organizaciji Džudo kluba "Kotor" i Lustica Bay održan je ekipni  revijalni turnir "Lustica Bay judo cadet tournament 2022.", na otvorenim terenima Centrale Lustica Bay. Na turniru je sudjelovalo  10 ekipa iz Hrvatske i Crne Gore.

Turnir je otvorila ispred kompanije Lustica Bay Kristina Škanata, a zatim se svim prisutnima obratio Dragomir Bečanović, bivši svjetski prvak i predsjednik Balkanske džudo federacije.

 Plasman ekipa nakon turnira je: prvo mjesto  "Akademik" iz Nikšića, drugo mjesto" Kotor" iz Kotora, a treće mjesto "Miloš Stanković" iz Podgorice.

Ovo je prvi ekipni turnir za kadete na otvorenom prostoru u Crnoj Gori . Natjecatelji su pokazali kvalitetan džudo, kako ekipe iz Crne Gore tako i ekipe iz Splita i Dubrovnika. Na kraju turnir je osvojila ekipa džudo kluba "Akademik",  koja je u finalu pobijedila džudo klub "Kotor" s 3:2 u borbama.

 „Želimo da se zahvalimo Sonji Banićević -  Event Executive, koja je pomogla oko organizacije ovog sjajnog turnira i televiziji MNE sport koja je turnir uživo prenosila“ – poručuju iz Džudo kluba Kotor.