RK Partizan 1949. uvjerljiv protiv RK Ivangrada

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 08. studenog 2016. - 9:08
Autor: 

Sinoć je RK Partizan pred oko 500 gledatelja bio uvjerljiv protiv ekipe RK Ivangrada, završivši utakmicu rezultatom 39:24. Ovim je RK Partizan i poslije 3 kola neporažen u prvenstvu.

Pomlađeni sastav gostiju bio je dostojan protivnik samo u prvom poluvremenu koje je pripalo Tivćanima rezultatom 17:14. Međutim, u nastavku meča domaćin je napravio razliku i pokazao da je spremnija i jača ekipa.

“Mlada ekipa Ivangrada je bila ozbiljan protivnik. Igraju brz rukomet i to je svakako bilo izazovno za našu ekipu, no ipak smo uspjeli da sa sigurnom igrom u odbrani i napadu izvoljevamo sigurnu pobjedu. Večeras su dobili šansu i neki mlađi igrači, što je bilo posebno korisno za cijelu ekipu” - rekao je Dejan Stjepčević, trener Tivćana.

Najzaslužniji za pobjedu domaćina su bili Đorđo Peruničić s 12 pogodaka, dok je golman Marko Vrdoljak zabilježio 15 odbrana.

RK Partizan 1949. u subotu, 12. studenog od 18 sati dočekuje RK Budvansku Rivijeru, što predstavlja derbi domaće lige.

I ova utakmica na domaćem terenu bila je humanitarnog karaktera i klub je sakupio 500 EUR koje će donirati za pomoć Martinu Stepanoviću iz Herceg Novog.