Suradnja Kyokushinkai saveza iz Crne Gore i Srbije

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 04. listopada 2019. - 12:46
Autor: 

Predsjednik Kyokushinkai saveza Srbije Žarko Petković boravi u Tivtu, gdje su u tijeku završne pripreme reprezentativca Srbije Zdenka Lakušića, koji će nastupiti na 12. Svjetskom šampionatu, koji će biti održan u studenom u Tokiju.

„Ovdje smo došli zbog kvalitetnog sparinga. Tu je evropski šampion Sveto Deković, jedan od najboljih svjetskih nožnih tehnika; tu je Dejan Daković, kao i još neki sportisti iz Tivta i Crne Gore. Juče smo imali sastanak gdje smo pričali o taktici, već se zna žrijeb za Svjetsko prvenstvo. Sveto Deković je već napravio strategiju za potencijalne protivnike iz Rusije i Irana. Današnji trening će biti s ciljem da se naš borac što bolje pripremi za predstojeće prvenstvo“, kazao je Petković, koji očekuje dobar nastup Lakušića.  

Petković je istakao jako dobru suradnju Kyokushinkai Saveza Srbije sa Kyokushinkai savezom Crne Gore. Također je naglasio potporu kyokushinkai borcu Tivćaninu Dejanu Dakoviću, koji će u ožujku nastupiti na Balkanskom prvenstvu u Beogradu, kao i na Europskom prvenstvu u Lionu u Francuskoj.