Težak poraz "Partizana"

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Nedjelja, 13. studenog 2016. - 12:01
Autor: 

Sinoć je RK Partizan 1949 doživio prvi poraz u prvenstvu, od najvećeg rivala, ekipe RK Budvanska Rivijera. Iako je Partizan na poluvrijeme otišao s dva gola prednosti, gosti su slavili rezultatom 22:23.

Partizan je imao priliku u posljednjim sekundama meča da izjednači iz sedmerca, međutim sreća je bila na strani protivnika, jer je jednom od najboljih pojedinaca iz domaće ekipe, Drašku Kaluđeroviću vratar Budvana obranio taj udarac i tako svom timu donio pobjedu.

„Jako je teško ekipi i stručnom štabu nakon ovakvog poraza, od najvećeg rivala i to na domaćem terenu, međutim jako smo srećni što smo večeras nakon imali priliku uživati u pravoj atmosferi domaćeg terena zahvaljujući sjajnom odzivu gledalaca u Tivtu. Igrao se lijep i kvalitetan rukomet i želimo da čestitamo ekipi Budve jer su u ovom meču pokazali da su spremniji od nas“, rekao je predsjednik UO Partizana, Tonino Fantić.

RK Partizan 1949, kao jedini crnogorski predstavnik u europskom rukometnom natjecatnju, u petak, 18. studenog, od 18 sati dočekuje ekipu A.S.S. Spesa iz Kipra. Partizan će obje utakmice, na domaćem terenu i kao gost, igrati u Tivtu, u dogovoru s protivničkom ekipom.

Druga utakmica se održava dan kasnije, 19. studenog, od 18 sati u SD Župa.