Završen turnir Olimpijskih nada na Korčuli

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 11. travnja 2016. - 9:00
Autor: 

Završen je turnir Olimpijskih nada ( 2003. god. i mlađi) koji je u protekla tri dana na Gojkovim bazenu kapekašima za protivnike donio pet crnogorskih momčadi. Nakon dva dana 'posta' momci trenera Marinka Bojića danas su se 'omrsili' sa dvije pobjede … Ujutro je pobijeđena Bijela rezultatom 6:2, a poslijepodne Budva 10:4.

Ujutro su golove za KPK postigli  Toni Mozara 3, te Petar Tedeschi, Viktor Antunović i Hrvoje Žuvela po jedan, uz 8 obrana Andrije Botice

Poslijepodne u utakmici protiv Budve puno više golova. U zadnju četvrtinu ušlo se sa vodstvom kapekaša 5:3, a ako su i bile nekakve dileme vezano za pobjednika riješio ih je Toni Mozara sa svoja tri gola u nizu, od svojih ukupno pet. Nepogrešiv u izvođenju četveraca bio je pak Marijan Duhović postigavši 4 gola, a jednoga je još dodao i Franko Fabris. Andrija Botica je pak upisao 6 obrana.

KPK je tako završio turnir sa tri poraza i dvije pobjede. Najbolji na korčulanskom turniru bio je Jadran Carine iz Herceg Novog koji je ostvario svih pet i to uvjerljivih pobjeda ( najbolje je u srazu sa njima  prošao KPK 1-7) , Cattaro ima četiri pobjede, Primorac tri

Podsjetimo, u natjecanju ove kategorije sudjeluje još i dubrovački Jug CO, koji se odlučio ne igrati turnirskim načinom , već odigravati sa svakim protivnikom posebnu utakmicu.

Rezultati zadnjeg dana:

Ujutro: Budva – Cattaro 4:6, Jadran HN – Primorac 14:1, KPK – Bijela 6.3,

Poslijepodne: Primorac – Cattaro 6:10, KPK – Budva 10:4, Bijela – Jadran  1:13