Malaysia Airlines - strahujemo od najgoreg

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 10. ožujka 2014. - 11:00
Autor: 

Malaysia Airlines priopćila je u nedjelju da se boji najgoreg u vezi nestalog zrakoplova koji je sa 227 putnika i 12 članova posade nestao tijekom leta iz Kuala Lumpura u Peking.

Zrakoplov Malaysia Airlinesa s 227 putnika i 12 članova posade nestao je u subotu, a strahuje se da je pao u Južno kinesko more. Zrakoplov Boeing B777-200 poletio je iz Kuala Lumpura u popodnevnim satima, a radarski kontakt je izgubljen dva sata nakon polijetanja.

"Strahujemo od najgoreg" stoji u propćenju Malaysia Airlinesa. Dodaju da će im u istrazi vezanoj uz pad zrakoplova pomoći i stručnjaci iz američkog Nacionalnog odbora za sigurnost prijevoza koji su upućeni u Aziju u pratnji stručnjaka Boeinga, čija tvrtka i izradila zrakoplov.

Malezijski ministra prijevoza izjavio je u nedjelju kako istražitelji provjeravaju cijeli popis putnika. Naime, u subotu su otkrivena dva za sada nepoznata muškarca koji su koristili ranije ukradene putovnice jednog Talijana i jednog Austrijanca. Uz to, neimenovani sigurnosni dužnosnik izjavio je da malezijske vlasti istražuju identitet još dva putnika nestalog zrakoplova. Provjeravaju se svi putnici koji su svoje karte kupili putem China Southern Airlinesa, dodao je.