IZASLANSTVO MVEP HRVATSKE U KOTORU

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 03. svibnja 2012. - 13:30
Autor: 

Izaslanstvo Ministarstva vanjskih poslova Republike Hrvatske na čelu sa pomoćnikom Nebojšom Koharevićem zaduženim za bilaterarne poslove juče se susrelo sa izaslanstvom Hrvatske zajednice u Crnoj Gori. Sastanak je upriličen u konzulatu u Kotoru u organizaciji Generalnog konzula Boža Vodopije.
Nakon izbora i formiranja nove Vlade u Hrvatskoj ovo je prvi susret zvaničnika Ministarstva vanjskih poslova sa predstavnicima Hrvatske zajednice u Crnoj Gori. Izaslanstvo je upoznato sa aktivnostima i radom političke stranke, nevladinim udrugama sa dosadašnjim uspjesima ali i poteškoćama sa kojima se nose u svakodnevnom radu.

Osim pomoćnika ministrice vanjskih poslova Nebojše Koharevića u izaslanstvu su bili Nives Tiganj, Davor Vidiš, Stribor Kikerec. Izaslansvo Hrvatske zajednice u Crnoj Gori činili su predsjednik Hrvatskog nacionalnog vijeća Crne Gore Miroslav Franović, predsjednica Hrvatske građanske inicijative Marija Vučinović, predsjednik Hrvatske krovne zajednice-Dux Croatorum Zvonimir Deković i predsjednik Hrvatskog građanskog društva Crne Gore Mirko Vičević.