"DON QUIJOTE" U TIVTU

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 11. rujna 2012. - 12:48
Autor: 

Danas je u Atrijumu ljetnjikovca Buća održana konferencija za medije, povodom novog ostvarenje Centra za kulturu Tivat, kazališne predstave "Don Quijote". Ravnateljica CZK Tivat Milena Radojević izrazila je zadovoljstvo premijerom, koja je druga u ovoj sezoni. "Ovo je veliki umjetnički iskorak u radu Centra za kulturu, samim tim što smo uspjeli da se izborimo i s financijama i s organizacijom i s koncepcijom programa, da 'preskočimo' tu zadatu rampu od jedne premijere godišnje, ili čak jedne u dvije godine. Ovoga puta smo dobili dvije kazališne premijere", rekla je ravnateljica Radojević.
Redatelj Erol Kadić odao je priznanje Centru, istaknuvši da ne bi bilo ove predstave da nije bilo produkcije kao što je tivatska. "Zašto 'Don Quijote'? Čini mi se da je ovo pravo vrijeme za donkihotovske vrijednosti. Riječi koje Don Quijote često spominje, a to su ljubav, prijateljstvo, vjernost, danas su,čini mi, se zaboravljene", između ostalog rekao je Erol Kadić.

Premijera će se igrati sutra u velikoj sali Centra za kulturu Tivat, s početkom u 21h, a reprize će biti u četvrtak i petak, u istom vremenu i na istom mjestu.
Kako je bilo na konferenciji za medije pogledajte na našim fotografijama.
Audio: Milena Radojević, ravnateljica CZK Tivat

Audio: Erol Kadić, redatelj