CRNA GORA DOMAĆIN NJEMAČKOM TURISTIČKOM UDRUŽENJU

Time to read
1 minute
Read so far

Srijeda, 14. studenog 2012. - 10:24
Autor: 

Godišnji kongres Njemačkog turističkog udruženja (DRV) , 62. po redu, održaće se u Budvi od 15. do 17.studenog 2012. na kome se očekuje između 800 i 1.000 učesnika.
Ovogodišnji kongres će pružiti izvanrednu priliku da se ostvare kontakti sa njemačkim turoperaterima i turističkim agencijama te da se Njemačkoj približi turistička ponuda Crne Gore. Godišnji kongres pruža savršen osnov i priliku za povezivanje sa donosiocima odluka i za uspostavljanje novih kontakata u okviru turističke industrije Njemačke. Odlična je prilika za predstavljanje zemlje domaćina kroz radionice, svečane večere i zabave, hotele, transfere, ekskurzije i ture pre i posle događaja.

Program trodnevne konferencije će biti zanimljiv i uzbudljiv sa dosta prezentacija, govora, diskusija i radionica. Pored toga, svi učesnici će dobiti pregled najistaknutijih turističkih sadržaja zemlje. Tri radionice sa ekskurzijama do glavnih atrakcija u zemlji će kompletirati kongresni program.
Za crnogorski turizam je kongres Njemačkog turističkog udruženja (DRV) do sada svakako najznačajniji skup, čiji će se pozitivni efekti osjećati zadugo nakon samog održavanja kongresa.
"Smatramo da će navedeni kongres značajno uticati na promociju crnogorskog turističkog proizvoda na njemačkom tržištu, a i šire. Pored navedenog, značajno je napomenuti da će predstavnici crnogorskih ugostiteljskih i turističkih preduzeća imati priliku da se upoznaju i razmjene kontakte sa najznačajnijim predstavnicima njemačke turističke privrede" - kazala je za Seebtm, Danica Ćeranić, direktorka Montenegro Convention Bureau
Svake godine, domaćin kongresa je neka druga zemlja: 2006. – Tenerifi, 2007. – Turska, 2008. – Budimpešta, 2009. – Egipat, 2010. – Maroko, 2011. – Južna Koreja, 2012. – Crna Gora.