NTO OTVORILA INFO PUNKT U PORTU

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 03. siječnja 2013. - 10:52
Autor: 

Nacionalna turistička organizacija će tokom zimske sezone imati info kancelariju u okviru marine Porto Montenegro, uslijed potrebe za intezivnijom promocijom domaćih ski centara prevashodno vlasnicima rezidencija i jahti u ovoj ekskluzivnoj marini.
Marina je zimi stjecište i velikog broja članova posade sa usidrenih jahti i zaposlenih stranaca, koji su zainteresovani da istražuju ljepote Crne Gore tokom zimskih mjeseci ali i naših građana, kojima je marina postala omiljeno izletište tokom sunčanih zimskih dana. Namjera je da putem direktnog informisanja o ski centrima i zimskoj turističkoj ponudi animiramo posjetioce marine da svoje slobodno vrijeme tokom zimske sezone provedu na našim skijalištima.
Sve informacije o kapacitetima, cijenama, rekreativnim i sportskim aktivnostima u ski centrima, hotelima, etno selima, mogućnostima i povoljnostima aranžmana koje nude, biće dostupne u Info centru. U okviru prostora će se naći promotivni materijal svih lokalnih turističkih organizacija i zainteresovanih ugostitelja.
Info kancelarija se nalazi u središnjem dijelu Venecijanskog trga, u zgradi "Tara", i biće otvorena svakog radnog dana u periodu od 9 do 17sati.