PETI SAJAM MASLINARSTVA I VINA - BIJELA

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 07. veljače 2013. - 10:19
Autor: 

U povodu Sajam maslinarstva i vina koji ce se održati u sklopu Praznika mimoze u Bijeloj 9. i 10. veljače gost emisije Zeleno - plava eko Boka bila je Vesnu Đukić izvršnu direktorica Maslinarskog durstva "Boka".
Ovogodisnji sajam masline i vina Maslinarsko društvo "Boka" organizira u suradnji sa općinom Herceg Novi, MZ „Bijela" i JUK "Hercegfest". Programom je predvidjena prodajna izložba maslinovog ulja i proizvoda od masline, vina, meda, čajeva, suvenira, opreme za maslinarstvo, sadni matrijali. Sajam će biti i edukativnog karaktera planirana su razna predavanja, paneli i prakticne radionice, vezano za uzgoj maslina i proizvdonju maslinovog ulja a gosti uz Hrvatske će prezentirati specijalizirani časopisa " Maslina".

"Na sajmu je svake godine sve veći broj izlagača, ove godine se prijavio 61. S obzirom da je prostor za izlagače ograničen, mi se uvjek trudimo da svima pružimo šansu da učestvuju i izlože svoje proizvode, kako bi posjetioci u moru ponuda prepoznali kvalitet"- kazala je za naš radio Vesna Đukić.
Maslinarsko drustvo "Boka" svake godine učestvuje na raznim sajmovima zdrave hrane u Dubrovniku na Mediteranskom sajmu zdrave prehrane i ljekovitog bilja, na sajmu "Noćnjak" koji se ove godine održava u Tučepima, kao i u Stocu.
Maslinarsko drustvo "Boka" ove godine proslavlja deset godina postojanja, a po peti put učestvuju na sajmu u Bijeloj.