NAJAVA DRUGOG BOKELJSKOG TRIATLONA

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 15. ožujka 2013. - 17:47
Autor: 

Medjunarodno prvenstvo Crne Gore u sprint triatlonu – "2. Bokeljski Triatlon", održaće se 15.lipnja u Tivtu – saopšteno je danas iz Triatlon kluba "Tivat" koji organizira ovo takmičenje čiji je zlatni sponzor kompanija Porto Montenegro, a podržavaju je i Turistička organizacija Tivat, Općina Tivat i Crnogorski olimpijski komitet.
"Nakon lanjskog premijernog izdanja koje je postiglo izuzetan uspjeh i odjek u triatlonskim krugovima u regionu i šire, ovo je nova prilika za sve one koji žele prihvatiti izazov i okušati se u ovom sve popularnijem i atraktivnom olimpijskom sportu.

Discipline koje će biti na programu su: sprint triatlon pojedinačno (plivanje 750 m, bicikla 20 km, trčanje 5 km), sprint triatlon štafete (2 ili 3 člana za svaku dionicu), aquatlon (200 metara plivanje, 800 metara trčanje), za najmlađe od 8 do 16 godina, a i za građane."- stoji u priopćenju uz napomenu da se za "2. Bokeljski Traitlon" već prijavilo 40-tak takmičara iz sedam zemalja, medju kojima su i najbolji tratlonci iz regiona - prošlogodišnji pobjednik i olimpijski kvalifikant Ognjen Stojanović iz Srbije, te Matija Lukina iz Hrvatske i Matija Meden iz Slovenije. Kod žena apsolutni favorit je olimpijska kvalifikantkinja, 19 godišnja Sara Vilić iz Hrvatske, koja inače nastupa za Austriju.