"BERZA SUVENIRA 2013"

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 07. svibnja 2013. - 10:49
Autor: 

„Berza suvenira 2013" biti će održana u subotu, 11.svibnja u Hotelu „Montenegro" u Bečićima od 11 do 17 sati.
Na "Berzi suvenira 2013" će se okupiti svi relevantni izrađivači i prodavci suvenira (pravna i fizička lica) i sveobuhvatno predstaviti aktuelnu ponudu za predstojeću turističku sezonu.
Civilni centar CG se preko 10 godina bavi promovisanjem crnogorskih suvenira. Prateći interesovanja onih koji učestvuju na našim manifestacijama, naša vrata su bila otvorena i za veliki broj umjetničkih zanatalija, izrađivača nakita i ostalih rukotvorina. Ipak i dalje imamo namjeru da posebno skrećemo pažnju na sliku koju šaljemo u svijet, pa samim tim i da promoviramo one proizvođače koji prave autentične crnogorske suvenire.

„Berza suvenira 2013" će okupiti 40 izlagača i proizvođača isključivo crnogorskih suvenira, jer smatramo da je sada pravi trenutak, neposredno pred početak ljetnje sezone, kada treba spojiti proizvođače sa hotelima, turističkim agencijama, vlasnicima suvenirnica, galerija, štandova i svih ostalih objekata u kojima se mogu prodavati crnogorski suveniri.
Svi oni koji posjete Berzu suvenira i popune obrazac imaće priliku da svoj prodajni objekat, potpuno besplatno reklamiraju na portalu www.crnogorskisuveniri.com u trajanju od 12 mjeseci.
"Berza Suvenira 2013" će biti otvorena od 11 do 17 sati, a ulaz je besplatan.